lepa žena

Udaljavanje ih je dovelo do razvoda: Pogledajte kako izgleda i čime se bavi bivša supruga Jovana Memedovića

1

Mnogi komentarišu i zaključuju da je Mirjana kao vino - kako je starija sve je lepša. 

foto: Printcreen/Youtube/RTS
foto: Printcreen/Youtube/RTS

Jovan Memedović važi za jednog od najautentičnijih televizijskih lica. Međutim, malo ko zna da je voditelj bio u braku sa Mirjanom Memedović koja, kako se da primetiti, iz godine u godinu sve lepše izgleda. 

 

Naime, ona jako vodi računa o svom izgledu, o hrani koju jede, voli da provodi dosta vremena u prirodi, a kako i sama voli da se našali smatra da je u prirodi i travama pronašla tajnu večite mladosti i mira. Podsetimo da se ona na društvenim mrežama bavi promovisanjem eteričnih ulja koji su dobri za fizičko i mentalno zdravlje. 

 

 

Nedavno se Mirjana pojavila na crnogorskom primorju kada je uspela da zbog svog neverovatnog izgleda privulče sve poglede na plaži. Ona je plažom prošetala u animal printu i niko nije ostao imun na njen fenomenalni izgled. Tako su i pratioci ispod fotografije ostavljali samo komplimente. 

 

 

Inače, Jovan i Mirjana su se razveli 2014. godine, na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.

Bivši supružnici i roditelji dvoje dece, Maše i Uroša i razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi istog.

 

 

Iako se uvek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

 

Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

 

makonda-tracker