EMOTIVNO

Aleksa Balašević objavio fotografiju sa ćerkicom: Njegova emotivna poruka TOPI SRCA i zrači ČISTOM LJUBAVLJU (FOTO)

2

Deca su najveće blago, a čini se da je Aleksa jedva dočekao da njegova mezimica dođe na svet

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Sin našeg pokojnog pevača Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević ostvario je svoju najvažniju ulogu, postao je otac. On i i njegova izabranica Nikolina juče su postali roditelji, a za svoju ćerku su izabrali ime Vera.

 

Aleksa je odlučio da na društvenim mrežama sa celim svetom podeli lepe vesti, a onda je usledila fotografija od koje se tope i najtvrđa srca. 

 

 

On je otišao u porodilište kako bi se upoznao sa svojom mezimicom i kako bi posetio Nikolinu, a nije odoleo i da taj trenutak zabeleži objektivom telefona.

 

Potom je fotografiju na kojoj se vidi ručica njegove ćerkice podelio na društvenim mrežama. Svi koji su videli fotografiju rastoplili su se od miline.

 

Ipak, to nije sve. Poruka koju je Aleksa napisao i njome poželeo dobrodošlicu svojoj ćerki nešto je najlepše što smo u poslednje vreme imali prilike da pročitamo.

 

 

- Vera Balašević, dete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spasava, Vera koja nas čini nepobedivim. 22.08.2022. Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najlepši dolazak na ovaj svet - glasila je emotivna poruka.

 

Očigledno je da je Aleksa veoma srećan i uzbuđen zbog dolaska ćerkice na svet, a sada će mu život biti radosniji i lepši, jer će uvek imati nekog ko će ga vući napred i davati mu snage da pobedi sve teškoće i probleme. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker