Čestitke

"Za sve neke nove klince...": Aleksa Balašević na divan način otkrio POL BEBE, ali i PLANOVE ZA VENČANJE u Svetoj zemlji

0

Aleksa Balašević će uskoro postati otac, a njegova majka Olivera je sinoć objavila ove lepe vesti.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Aleksa Balašević se dirljivom objavom na Instagramu oglasio povodom prelepe atmosfere na sinoćnjem koncertu u čast Đorđa Balaševića.

 

Budući tata ne krije zahvalnost prema ljudima, Novom Sadu, ali ne krije ni sreću zbog saznanja da će sa verenicom Nikolinom, za tri meseca, dobiti devojčicu.

- Hvala za čarobnu noć, moj Novi Sade, ali i naš verni ostatku planete. Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve - napisao je Aleksa na svom Instagramu.

Podsetimo, Aleksa Balašević je svoju devojku zaprosio u Izraelu, a ne krije da bi voleo da se tamo desi i venčanje.

 

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi - iskren je bio Aleksa Balašević.

 

 

makonda-tracker