ponosna

Na njih je bezgranično ponosna: Ovo su roditelji Dušice Jakovljević, a sami procenite na koga LIČI (FOTO)

1

Lepa voditeljka je ponosna na svoje roditelje, a da li više liči na majku ili oca provenite sami

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka Dušica Jakovljević često na društvenim mrežama deli fotografije sa svojim pratiocima, a ono što mnoge uvek oduševi jeste njena lepota i jednostavnost.

 

Osim toga, Dušica je neko ko voli da uvek bude sređen tip-top, pa i ne čudi što je na gotovo svakoj fotografiji poput svetskih lepotica.

 

 

Ipak, na njenom profilu mogu da se nađu i neke na kojima je sa svojom porodicom i prijateljima, a kada je nedavno objavila fotografiju sa roditeljima, svi su bili oduševljeni.

 

Osim što stare fotografije uvek bude i uspomene, ova nam je pomogla da vidimo na koga je voditeljka nasledila lepotu.

 

Mnogi su komentarisali da liči na majku, a vi pogledajte, a onda procenite.

 

Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava — započela je ona tada.

 

Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas — glasila je poruka Jakovljevićeve upućena njenim roditeljima.

 

 

 

 

makonda-tracker