preslikana...

Čim pogledate FOTOGRAFIJU, znaćete na koga liči: Ovo su RODITELJI Dušice Jakovljević, na koje je jako ponosna

2

Voditeljka je na društvenim mrežama podelila uspomene sa majkom i ocem, a ispod njenih objava nizali su se komentari puni ljubavi i podrške, međutim jedna stvar je zapala za oko svima...

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Dušica Jakovljević na Instagramu je podelila fotografije sa majkom i ocem i tim povodom oduševi sve svoje pratioce. 

 

 

Jakovljevićeva jednom prilikom podelila fotografiju svojih roditelja i i poželela ima srećnu godišnjicu braka i da je jako srećna zbog toga, međutim svi su i tada primetili jedan detalj, a to je da voditeljka neverovatno liči na svoju majku. 

 

 

— Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava — započela je ona tada. 

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

— Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas — glasila je poruka Jakovljevićeve upućena njenim roditeljima.

 

Međutim, ponovo se pokrenula lavina komentara kako ona neverotatno liči na svoju majku: 

 

Dušica Jakovljević
foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker