iskreno

Odavno je PALA na njegovo udvaranje: Dušica Jakovljević priznaje ― provela bi sa Čavom CEO ŽIVOT

0

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je obnovila vezu s bivšim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Čavom Dimitrijevićem, a sada otkriva da je on muškarac pored kog bi volela da ostari

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Nakon što se posle skoro tri godine pauze pomirila sa fudbalerom, voditeljka Dušica Jakovljević ne skida osmeh sa lica, a trenutno s Milošem Dimitrijevićem Čavom uživa u čarima Pariza.


Ona je, ipak, našla vremena da otkrije za medije kako se oseća ovih dana, a na konstataciju da izgleda kao da joj u vezi s nekadašnjim sportistom cvetaju ruže rekla je:


Jedno drugo tretiramo kako bi u jednoj ljubavi muškarac i žena trebalo da funkcionišu. Izuzetno sam ponosna što su se naši životi ponovo sreli pred kraj ove televizijske sezone i što apsolutno oboje činimo sve da budemo srećni. Za to je potrebna ogromna ljubav i razumevanje, on je bio toliko uz mene ove finalne nedelje da sam mogla da bude usredsređena na posao i sve obavim najbolje moguće.


Par se pomirio tri godine nakon što su raskinuli, a Dušica ističe da se oni odlično poznaju.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Odavno sam pala na Miloševa udvaranja, on mene razume, on zna kako treba sa mnom i ja znam kako treba sa njim, oboje smo stvoreni da jedno drugo činimo srećnim. Uvek padam na njegov pogled i na taj zagrljaj koji kada šta god da se dešava morate imati takvo mesto u kojem nestaje svaka briga, zagrljaj koji briše umor. Padam i njegove racionalnost i smirenost ― kaže voditeljka za Blic.


Ona je istakla da se nada da je pronašla čoveka s kojim će ostariti.


Ne bih da govorim o tome unapred ali volela bih da smo jedno drugom konačan odgovor na to pitanje. Ne opterećujemo se time, ali on je u svakom smislu ideal muškarca sa kojim bih volela da budem ceo život ― kaže Dušica.


Voditeljka je dodala da je raskid koji se Čavi i njoj dogodio možda i koristio njihovom odnosu, kao i da su oni iste osobe koje su bile tada, ali nešto drugačije...


Mi jesmo napravili pauzu u tom nekom smislu veze, ali možda je to bila najbolja stvar koju smo mogli da uradimo u tom trenutku. To što smo se našli skoro tri godine kasnije i što samo sada oni isti, ali malo drugačiji je najbolja stvar koja je mogla da nam se desi ― objasnila je Dušica.

 

 

makonda-tracker