LIČI Na majku

Ona ne želi da se eksponira u javnosti: Starija ćerka Nikoline Pišek se PRVI PUT OGLASILA nakon smrti očuha

0

Nikolina Pišek je prethodnih nedelja u centru pažnje nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo u 44. godini.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nikolina Pišek sa pokojnim Vidojem Ristovićem ima ćerku Unu Sofiju, dok sa bivšim partnerom Markom Cigojem ima ćerku Hanu.

 

Dosta se pisalo o odnosu Pišekove i njenog svekra Viktora Ristovića, kao i o uzroku Vidojeve smrti, ali i o podeli imovine. Viktor je istakao da mu je i dalje teško zbog svega, a da se sa Nikolinom redovno čuje, međutim sva imovina se vodi na njegovo ime, te tako oni i nisu postavljali pitanje bilo kakve podele.

 

Javnost je dosta zanimala i starija ćerka voditeljke koja je po brojnim kriterijumima posebna devojka.  Hana je prošle godine diplomirala medicinu u Edinburgu, a Nikolina ne krije koliko je ponosna na stariju naslednicu.

 

Sada je i sama Hana objavila fotografiju na kojoj pozira sa dečkom sa kojim je nekoliko godina u vezi, a svi su primetili koliko liči na majku. Ovo je ujedno i prvo Hanino oglašavanje nakon Vidojeve smrti.

- Tu smo zbog torte - napisala je Hana dok pozira srećno i zadovoljno sa svojim dečkom Andrejem Ivanišem.

 

Podsetimo, zvanične informacije su bili da je Vidoje Ristović preminuo usled respiratorne insuficijencije, međutim, njegov otac ipak ne veruje u to.

 

 

makonda-tracker