šta vi mislite?

Neko šokiran, neko oduševljen idejom: Poznata manekenka plaća deci da izađu iz kuće, a razlog će vas IZNENADITI

0

Lepotica čije je lice u prošlosti krasilo više od 250 naslovnih strana prestižnih magazina otvoreno priča o svom privatnom životu, a sada je otišla korak dalje

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kapris Buret, manekenka, rijaliti zvezda i plesačica koja se proslavila učešćem u programu Dancing On Ice, ispričala je da joj je veoma važno da ima redovne intimne odnose sa suprugom Tajem Komfortom.


Zbog toga sinove Džeta i Džeksa, koji imaju po osam godina, podmićuje kako bi izašli iz kuće.


Ona se osvrnula na izjavu glumice Helen Flenegan o tome kako sedam godina nije spadala u krevetu sa suprugom da bi mogla da mazi decu, a to je, kako kaže Kapris, "ubica veze".

 

Zato ona kaže deci da ostave mamu i tatu da se "cmaču".


Bilo je trenutaka kada sam jednostavno morala da kažem preko dana: "U redu, mama i tata sada moraju da se cmaču. Neka nas niko ne dira sat vremena", a momci odmah znaju — kaže Kapris. — Prošli smo kroz fazu da moramo da im plaćamo da nas ne uznemiravaju.

 


Dali bismo im koju funtu i, u principu, rekli im da se gone. Bili su srećni jer su dobili novac za slatkiše — prisetila se Kapris.


Ona je poznata po tome što otvoreno priča o svom seksualnom životu, a jednom prilikom je izjavila da bi žene trebalo da pristanu da imaju seks sa svojim muževima "u ime tima" jer to "oduzima samo pet do deset minuta života".

 


Za nju je seks vrlo važan i ističe da su njen suprug i ona "kao zečevi".


Kapris, koja je krasila naslovne stane više od 250 izdanja modnih magazina, među kojima su Vogue i Cosmopolitan, kaže da bi žene trebalo da prestanu sa izgovorima kao što su umor i glavobolja, kao i da su muškarci "prosta stvorenja koja su srećna ako imaju redovan seks".

 


Njena neobična ispovest privukla je mnogo pažnje na društvenim mrežama, a dok je deo roditelja osuđuje zbog toga zašto izbacuje decu iz kuće da bi imala odnose, neki kažu da njena ideja nije loša.


Šta vi mislite?


 

 

makonda-tracker