ne krije bol

"Otišla si preko noći, da nikog ne opteretiš..." Irina Vukotić potresnom porukom podelila tužne vesti

0

Popularna voditeljka suočila se s najtežim trenutkom u životu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić


Voditeljka Irina Vukotić saopštila je na društvenoj mreži Instagram da joj je preminula majka, a od nje se oprostila emotivnim rečima.


Ona je objavila zajedničku fotografiju s majkom i otkrila da su nekoliko sati ranije razgovarale.


Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija i najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikoga opterećivala već se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš. Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš, dušo slatka moja — napisala je Irina.

 


Voditeljka ne krije koliko je uzdrmala zbog tragičnih vesti i koliko je zahvalna majci na svemu što joj je pružila u životu.


O, koliko te volim i koliko boli, Gocko moja. Moj anđeo si bila i bićeš. Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju — poručila je voditeljka.


Irini su mnogi poznati prijatelji uputili saučešće i reči podrške.

 

 

 

makonda-tracker