sve za lubav

Tražila je zamenu kako se ne bi porodila pred KAMERAMA: Irina Vukotić se prisetila uspomena sa početka karijere

0

Voditeljka je bila odličan tandem sa kolegom Milanom Kalinićem, a u njihovom timu dogodio je "pravi bejbi bum".

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Neposredna, harizmatična i marljiva voditeljka Irina Vukotić proslavila je dve decenije rada na televiziji, a tokom zavidne karijere imala je prilike da se oproba u zabavnim, rijaliti i informativnim programima. Ipak, publici je ostala u pamćenju kao jedna od zaštitnih lica emisije "Sve za ljubav".

 

"Radila sam “Sve za ljubav” sa Milanom Kalinićem i to je divno iskustvo. Igrom slučaja i njegova supruga Sandra, a i ja smo zatrudnele u istom periodu. Pre toga zatrudnela je Sanja Marinković, ali i devojke koje su radile priloge: Dušica Jakovljević i Baya Namkosse, tako da je to bio pravi bebi bum i u pravom smislu “Sve za ljubav”, tako da je moja Iskra još u stomaku učestvovala u toj emisiji koju sam vodila do osmog meseca trudnoće. Znam da sam rekla da nađu zamenu ako ne misle da se porodim pred kamerama. Posebno iskustvo su prilozi na terenu koje sam radila i ta količina emocija prilikom spajanja porodica kad često nisam mogla suze da sakrijem. Ljubav veruje u mene, ne samo ja u ljubav, šta je svet bez ljubavi. Pa najbolji smo kada volimo, tada pomeramo stene, tada isijavamo radost. Skoro me je ćerka pitala kako se čovek oseća kad se zaljubi. I ja joj opisujem i između ostalog kažem: “Ma tada si i za školu manje zainteresovana jer samo ti je on u glavi”, a ona mi odgovori: “Pa ja ni sada nisam mnogo za školu zaintesovana”. Ah taj pubertet", rekla je s ponosom voditeljka.

 

 

S obzirom na to da je veoma samouverena i samostalna dama, Vukotićeva priznaje kakav muškarac bi mogao da osvoji njeno srce.

 

"Volim duhovite ljude, ljude od akcije, sigurne u sebe, ostvarene, otvorene i dobre duše, pa samo takav muškarac i može da mi okupira pažnju."

 

Iako je godinama razvedena, a sa bivšim izabranikom Savom Radovićem ima naslednicu Iskru, istakla je da nikada nije želela da njena intima bude javno plasirana.

 

"Nemam potrebu da svoju intimu dajem na tacni, takva mi je priroda, a i želja mi je kao i svakog roditelja da mi dete ima zdravo i srećno detinjstvo", završava Vukotićeva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker