OKRUTNO

Gađala ga predmetima i PSIHIČKI zlostavljala: Džoni Dep izneo detalje o svom TEŠKOM DETINJSTVU i odnosu sa roditeljima

0

Džoni Dep se ovih dana nalazi u centru medijskog skandala zbog burne veze i suđenja, a sada je izneo u javnost šokantne detalje o svom životu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Džoni Dep se trenutno sudi sa bivšom suprugom Amber Herd, a javnost je zaprepašćena različitim detaljima.

 

Pored burne romanse i još burnijeg razvoda koji se završava sudskim procesom, slavni glumac je izneo detalje o svom detinjstvu, a naročito o svojoj majci Beti Su Palmer.

- Tačno sam znao kako odgajati decu kada je moja devojka Vanesa Paradis zatrudnela. Tačno sam znao kako odgajati decu, što je bilo potpuno suprotno od onoga što s u moji roditelji radili. Nikada nemojte povisiti glas pred svojom decom, nikada. Ili vrištati reč "ne". Nikada svojoj deci nisam želeo da kažem "ne". Želeo sam da im pokažem da postoje opcije - rekao je glumac.

 

Dep je istakao da je trpeo i fizičko i verbalno nasilje, te da je njegova majka bila jako nepredvidiva i udarala ga i gađala "onim što joj prvo padne pod ruku".

 

- Iskoristila je svaku priliku da bude okrutna prema meni koliko god može da bude - iskren je bio Džoni Dep.

 

- U našoj kući nikada nismo imali neku vrstu sigurnosti ili zaštite, jedino što smo trebali da uradimo, bilo je držati se podalje od nje. Kad bi se ona razbesnela, nekog bi dohvatila, a to bih najčešće bio ja. Fizičko nasilje, fizičko zlostavljanje. To je bila konstanta. Svi smo bili pomalo šokirani - nije prestajao da šokira prisutne tvrdnjama.

 

Glumac ističe da je njegova majka prezirala roditelje njegovog oca i da su se on i njegova sestra teško nosili sa psihičkim zlostavljanjem koje su trpeli.

 

Dep se prisetio i trenutka kada ih je otac napustio jer više nije mogao da živi u takvom okruženju.

 

- Nisam shvatio kad je moj otac otišao. Jednog jutra je otišao na posao, spakovao stvari u automobil i otišao. Mama je došla kući s posla satima kasnije, oko 15.30 sati. Ušla je u kuću, zastala, pogledala oko sebe i nešto je osetila. Rekla nam je: "Vaš tatica je otišao. Otišao je, otišao je" - izjavio je.

 

Nakon toga, njegova majka je pala u tešku depresiju i pokušala samoubistvo. Džoni Dep se osvrnuo i na njene poslednje dane kada je imala oko 30 kilograma i istakao da mu se te slike stalno vrte po glavi.

 

 

makonda-tracker