opa

Ćerke su im na prvom mestu: Jovana Pajić i Sale Tropiko PONOVO ZAJEDNO?

1

Pevačica je objavila snimke na kojima se vidi kako Aleksandar igra sa svojim prijateljima. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U decembru 2021. godine odjeknula je vest da se razvode pevač Aleksandar Cvetković i pevačica Jovana Pajić. Javnost nije mogla da veruje da je ova informacija istinita, te su se stalno nadali da će između njih doći do pomirenja. 

 

Međutim, jednom prilikom pevačica se oglasila za medije.

 

Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost — poručila je Pajićeva.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ali kako su i oni sami navodili, ostali su u dobrim odnosima zbog svojih ćerki Helene i Đine i da je tako najbolje kako bi one imale bezbrižno odrastanje. 

 

Da ne odstupaju od svojih reči još jednom se vidi jer su njih dvoje priredili rođendansku proslavu svojoj mezimici Đini. 

 

 

Oni su u jednoj izgraonici u Beogradu okupili porodicu i prijatelje kao i drugare iz vrtića njihove mlađe ćerke i tako za sve priredili zabavu i nezaboravno druženje u intimnoj atmosferi. 

 

Pajićeva je zabeležila neke trenutke mobilnim telefonom i sve to objavila na Instagramu, a na jednom od snimaka se može videti i njen bivši suprug kako se zabavlja sa gostima. 

 

—​​​​​​​  A ima i nemirne dece —​​​​​​​  napisala je ona šaljivo uz video koji je podelila. 

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Upravo ova rečenica navela nas je da pomislimo, da Jovana i Sale nisu samo jedan od onih parova koji zarad sreće dece glume slogu, već da su nakon razvoda ostali dobri prijatelji.

 

 

makonda-tracker