šala ili...?

KRV MU OSVEŽI kad stupi u vezu s mladom devojkom: Popularni pevač ne krije da često vara suprugu?

5

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima svojevremeno je pričao o svojim avanturama, iako je godinama oženjen

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Folk zvezda Mile Kitić (70) i pevačica Marta Savić (55) upoznali su se sada već davne 1988. godine, na jednom zajedničkom nastupu. On je često u prošlosti isticao koliko je imao sreće što je pronašao takvu ženu za sebe.


Mnogo mi je valjala u karijeri i podržavala me u svemu. Ona se meni prvo svidela, ne samo fizički. Odrasla je u Nemačkoj i bila je mirna, povučena, sve je išlo nekako lagano. Sada kao da je aždaja ušla u nju — našalio se pevač u jednom intervjuu.


Kako je on istakao, kruna njihove ljubavi vez sumnje je njihova mezimica Elena, koja je i sama pošla njihovim stopama.

 

Tada je išlo sve polako i lagano i svidela mi se. Zavoleo sam je, oženio se njome, dobio dete, a kruna našeg braka je Elena. Sada sam srećan čovek — kaže on.


Ipak, njihov srećan porodični život nije tipičan — Mile je jednom prilikom otvoreno pričao o svojim aferama.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Čim promenim mladu devojku, odmah mi se krv osveži. Duhom sam mlad, a onda sva ta mladost oko mene čini da se tako i osećam. Meni ne treba da redovno menjam krv da bih se održavao mladim, kao neke svetske zvezde — rekao je pevač pre nekoliko godina za bosanski "Ekspres".


On je tada istakao da je njegova supruga upućena u njegove avanture, ali da mu ne postavlja pitanja o njima.


Nikada mi nije postavljala pitanja u vezi s tim. Pa nije luda da me to pita, a u suštini zna sve. Pametna je ona žena, sve kapira. Marta zna da je u pravom smislu ona jedina za mene, a sve ostalo je samo deo posla — istakao je Mile tada.


Pevač, međutim, ima poverenja u suprugu i tvrdi da je ona njemu verna. S druge strane, ukoliko ostane diskretna, ni on nema ništa protiv da ona potraži zadovoljstvo u tuđem naručju.


Koliko ja znam, Marta nema ljubavnika, ali ako šara, neka to radi pametno. Meni to nije ništa strašno sve dok ja za to ne saznam — rekao je tada Kitić u šaljivom tonu.


 

 

makonda-tracker