otvoreno

OD MARTA JE BILA U DOMINIKANI, ŠUŠKALO SE I O RAZVODU: Marta Savić se oglasila nakon duge razdvojenosti od porodice

3

Pevačica Marta Savić, supruga Mileta Kitića i majka Elene Kitić, dočekala je krizu zbog pandemije virusa korona na odmoru u Dominikanskoj Republici, gde je ostala "zarobljena" mesecima

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić godinama su u braku, a sada su se pojavile spekulacije da se navodno razvode.


Njihove komšije su otkrile da pevačicu nisu videli od marta u kraju, dok Mileta i njihovu ćerku Elenu svakodnevno sreću. Sada se oglasila pevačica i stavila tačku na sve glasine.

 

 

- Navikla sam, ni sama ne znam koji me put razvode. Komšije mogu da kažu šta ima je volja, niti se družim sa njima, niti imam komunikaciju, niti žive sa mnom da znaju šta se dešava u mom životu i braku. Istina je da me nisu viđali od marta, ali sam se ja u avgustu vratila u Beograd. Lepo se odmorila i sada sam tu. Sa Miletom i ćerkom, tako da se ne razvodim - rekla je pevačica za "Star".

 

1 / 4 Foto: Instagram


Na pitanje da li su njen suprug i ona zakazali tezgu za Novu godinu, kaže:

 

Nismo, ja dugo godina ne radim, a Mile nije, ne znam ni ko reklamira da je zakazao. Biće kako mora, mi zaista poštujemo sve mere koje su donete, drugačije ne može, a ja se ne opterećujem situacijom, jer realno da promenim ne mogu ništa osim da poštujem propise. Eto, mi se u kući ne opterećujemo, bar tu ne mogu da nam donesu mere. Biće kako mora, samo je bitno da svi sve poštujemo.

 

 

makonda-tracker