porodično

"SINOĆ JE IMALA SVOJ PERFORMANS, STALNO PEVA": Slađa Alegro sa osmehom priča o ćerkici Mili, koja joj ulepšava svaki dan

0

Pevačica ističe da se mezimici neće mešati u odabir profesije, kada za to dođe vreme

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šarmantna pevačica Slađa Alegro uživa u odrastanju ćerkice Mile, a devojčica  već sada pokazuje talente, koji raduju poznatu mamu.

 

"Sinoć je imala svoj performans, ona stalno nešto peva, zanimljivo joj je to i nema sumnje da će se baviti nekom umetnošću", rekla je ponosno Slađa i dodala je da će mezimicu podržati čime god bude želela da se bavi.

 

"Ako bude želela da bude automehaničar kupićemo joj prve ključeve samo da to što radi radi iz ljubavi i da bude talentovana, jer bez talenta je ne mogu podržati."

 

Slađa Allegro, Slađa Alegro, Slađana Dragaš, Slađana Vujičić, Zoran Dragaš
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Slađa je istakla i da postoje određene stvari u životu za koje misli da nikada nije kasno.

 

"Kada se udate sledeće pitanje je kada će deca, ako ste trudni onda jel se udaješ i tako u krug. Nikada nije kasno za bilo šta ako osetite potrebu za tim. Neko bi možda rekao da sam ja kasno dobila moju curicu ili da ću se kasno odvažiti na neki sledeći korak, ali ako bih ja razmišljala oko toga koliko ona godina sada ima, koliko ću ja imati kada ona bude imala toliko, to su neke teme koje čoveka okupiraju i prave konfuziju. Ja ne želim tako da razmišljam, ja sam srećna, ali za mnoge stvari, za ljubav, za brak, za drugu šansu nikad nije kasno" - završava pevačica.

 

 

 

makonda-tracker