PONOSNI OTAC

Ćerka Una je sada popularnija od mene: Zdravko Čolić iskreno govori o naslednicama i porodičnom životu (FOTO)

0

Pevač je nedavno održao koncert u Crnoj Gori gde ga je dočekala mnogobrojna publika.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Muzička zvezda Zdravko Čolić obradovao je publiku svojim raskošnim vokalom i vanvremenskih hitovima koncertom u Crnoj Gori, gde su ga iz publike posmatrale supruga i dve ćerke.

 

Ponosni otac usred izvođenja numere pozvao je naslednice Unu i Laru na binu, gde je došlo do poljubaca i zagrljaja, jer su one zaslužne za njegovu pozitivnu energiju i osmeh na licu.

 

Čola se osvrnuo i na činjenicu da mu je starija ćerka Una "ukrala slavu na trenutak" jer svojim objavama na društevnim mrežama prikuplja na hiljade lajkova i komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

"Una je sada popularnija od mene. Ima svoje obožavaoce. Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme. Obe su bile u publici i divno je što znaju moje pesme. Uživale su i to baš. Video sam ih sa bine. Svaku pesmu su pevale sa mnom i to me čini radosnim." - rekao je pevač i dodao da supruga Aleksandra i mezimice imaju razumevanja za njegova odsustva od kuće usled poslovnih angažamana.

 

"Ništa mi ne zameraju. Šta meni da zameraju? Volimo se. Znaju one i navikle su da sam u muzici dosta posvećen. Iako volim porodicu više, opet je muzika ta koja mi čini zadovoljstvo. Nema lepšeg od zvuka instrumenta koji ponese ritam." - završava Zdravko za magazin Nina.

 

Zdravko Čolić
foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker