srećna porodica

Ni VRELE LJUBAVNE SCENE ne mogu da ih poljuljaju: Vid iz Igre sudbine i prelepa glumica uživaju u skladnom braku

0

Glumac Stojan Đorđević je postao zapažen nakon uloge Vida u seriji Igra sudbine, koja se i dalje emituje. Serija je osvojila srca publike, a on ne krije oduševljenje zbog popularnosti koju mu je donela ova uloga.

foto: Instagram
foto: Instagram

Stojan Đorđević i njegova supruga Andrijana, sa kojom ima dvoje dece, ostvaruju veliki uspeh svojim ulogama u pomenutoj seriji. On je deo čuvene klase koja je iznedrila brojne poznate glumce,kao što su Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Miljana Gavrilović, Jelisaveta Orašanin...

Glumac se sada osvrnuo na to kako usklađuje poslovni i privatni život i koliko trpi porodica.

 

Privatni život nam ispašta zbog posla, jer snimanja traju zaista dugo, dešava se da klince odvedemo ujutru u vrtić i vidimo ih tek uveče kada se vratimo kući, a i kada dadilja ode, oni u to vreme uveliko spavaju. Najteže nam pada to što ne možemo više da im se posvetimo, da se igramo, družimo onoliko koliko bismo mi to hteli, ali takav nam je posao i tako mora da bude.

 

 

Đorđevići, Stojan Đorđević
foto: Instagram Printscreen

S obzirom na pojedine ljubavne scene koje je imao u seriji, Stojan je rekao da u braku nemaju nikakve probleme ni ljubomoru i da te scene nikako ne mogu da poremete njihov harmoničan odnos.

 

- Kod nas nema ljubomore, to je za decu. Mi na setovima upotrebljavamo neke druge emocije koje smo učili na fakultetu i svaka scena koju odigramo je sastavni deo posla i naravno da koristimo neke naše male trikove.

 

Sudeći po fotografijama i izjavama ovog para, reklo bi se da žive pravu porodičnu idilu i uživaju u životu.

 

 

makonda-tracker