da li vam se dopada?

Srbi su ludi za domaćom varijantom ovog imena: Kajli Džener i Trevis Skot konačno otkrili kako će nazvati sina

0

Informacija koju su svi dugo očekivali ugledala je svetlost dana. Rijaliti zvezda i kozmetički mag saopštila je ime koje su ona i reper dali svom mezimcu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Milionerka i rijaliti zvezda Kajli Džener i njen partner Trevis Skot doneli su odluku o tome kako će nazvati svog dečaka. Iako su mnogi očekivali da će svog dečaka nazvati drugačije, oni su odličili da to bude ime Vulf Vebster

 

Kajli Džener
foto: Instagram Printscreen

 

Ona je takođe na instagramu ranije delila i fotografije čestitki koje su joj dragi ljudi slali. Posebno ju je raznežio buket njene sesre Kim Kardašijan koja je poslala poruku:

 

 

Čestitamo Trevisu, Kajli i Stormi. Mnogo smo uzbuđeni i mnogo vas volimo — pisalo je na čestitki koju joj je posala starija sestra. 

 

Popularna rijaliti zvezda i kozmetički mag porodila se 2. februara, dan nakon četvrtog rođendana njihove ćerke Stormi.


Tada je Kajli je podelila crno-belu fotografiju na kojoj se vidi kako drži ručicu svoje novorođene bebe, a u opisu je istakla samo datum njenog rođenja — 2.2.2022.

Kajli Džener
foto: Instagram

Podsetimo da je ona je u septembru potvrdila da je trudna nakon mnogo spekulacija, a ranije je pričala o tome da sanja o velikoj porodici.

 

Moji prijatelji me pritiskaju... Svi vole Stormi. Definitivno osećam pritisak da joj rodim brata ili sestru, ali nemam neki plan ― rekla je ona za Harper's Bazaar u martu prošle godine.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Nešto kasnije, tokom gostovanja u Instagram lajvu njene najbolje prijateljice Stejsi Karanikolau, Kajli je otkrila:


Želim sedmoro dece, ali ne baš sad. Trudnoća nije šala, to je ozbiljna stvar i teško je. Nisam još spremna za to.

 

Dženerova je sa Skotom u vezi od aprila 2017. godine, s tim što su raskinuli ubrzo nakon što je na svet došla mala Stormi, ali je vrlo brzo nakon raskida počelo da se spekuliše da su ponovo zajedno. Nakon što su se porodično pojavili na jednom događaju, par je nerazdvojan.
 

 

 

 

makonda-tracker