promene u životu

"To je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo": Nataša Ninković se preselila, a evo i gde

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Boljebržejače

11-02-2022 23:54h
Tri krca mogu da joj stanu usta. Kurvetini muž kupuje uloge. Popela se svima na kurac sa svojim pušačkim ustima.

Dragana

12-02-2022 10:59h
@Boljebržejače
Sramno!
Zaista.
Natasi i njenoj porodici sve najbolje.

Milena

12-02-2022 19:10h
@Boljebržejače
Zašto tako maliciozan komentar? Svako živi i radi po savesti, a vreme sve ogoli kad tad. Lično je mi se ne sviđa , ali to ne znači da trebam vređati...

Stole

12-02-2022 15:04h
Slazem se sa prethodnim komentarom,muz joj kupuje uloge a ona se samo kezi sa tim svojim ustima od uva do uva,nek smanji cugu nestace i podocnjaci.Stop laznjakinje

Anja

12-02-2022 18:07h
Ona je jako los covek!

Vlada

13-02-2022 16:30h
Zeni svaka cast, nije htela da ostavi porodicu, muza.. auuuui sta bi dala Milena Radulovic da njij dodje Oliver Stone, pa ona kopa rukama I nogama,.smesta, manipulise, izmislja. NATASA NINKOVIC JE KRALJICA I ONA JE NASA MONIKA BELUCI. Dok Milena Radulovic jedino lici na Olju Beckovic, zrimqve klempave obe.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: