(foto)

Sin — bivši momak Milice Pavlović, ćerka — lepotica bez premca: Ovo su deca Niše Saveljića

0

O porodici Niše Saveljića ne zna se mnogo, uprkos tome što im je otac javna ličnost, ali sigurno ste zapazili brojne natpise o njegovom sinu i vezi sa jednom od najpopularnijih domaćih pevačica, Milicom Pavlović

foto: Instagram
foto: Instagram

Dobro je poznato da je Niša Saveljić devedesetih godina bio deo član jugoslovenske fudbalske reprezentacije, ali o njegovom privatnom životu, za razliku od sportske karijere, nije se znalo toliko mnogo. Poslednjih godina malo se zna o tome kako Saveljić živi, ali zato ste za njegovog sina sigurno čuli u sklopu jedne ljubavne priče.

 

 

Niša Saveljić je sa Kotorankom Dijanom dobio sina Nikolasa i ćerku Silvanu, ali njihova ljubav nije opstala, te je završena razvodom, nakon koga su ostali u dobrim odnosima. 

 

 

 

Nišin sin Nikolas Saveljić takođe je odabrao sport kao svoj životni put, a premda je trenirao fudbal, poput svog oca, radije je krenuo stopama majke, koja se bavila plivanjem, i okrenuo se vaterpolu. Nikolas je postao član crnogorske juniorske reprezentacije, a potom otputovao je u Kaliforniju na školovanje na poznatom UCLA koledžu.

 

 

 

Međutim, Nikolas je dobro poznat domaćim medijima i po svojoj vezi sa pevačicom Milicom Pavlović. Navodno, njih dvoje su se zabavljali nekoliko meseci, nakon čega im je presudila daljina. Domaći mediji su pisali da nisu mogli da održe vezu na daljinu jer sportista živi u Los Anđelesu u Americi, kao i da su plakali dok su se rastajali.

 

 

Ipak, i nakon tog raskida, Milicu su odale fotografije i snimci na društvenim mrežama, gde se videla Nikolasova ruka, a viđeni su i u jednom prestoničkom lokalu. Bura se ubrzo stišala, a Milica javno o vezi sa Nikolasom nije više govorila.

 

1 / 10 Foto: PRINTSCREEN/PAPARACO LOV

 

S druge strane, Nikolasova sestra Silvana, za razliku od njega, nije otišla toliko daleko radi školovanja, pa je radije ostala u Evropi.

 

 

 

Ona je studije upisala u Dubrovniku, a krasi je neverovatna prirodna lepota. Za brata je veoma vezana, pa ga često i posećuje u Americi.

 

 

makonda-tracker