kao da je znao!

Sve je počelo — PREVAROM: Simpatična priča o tome kako su se upoznali i zaljubili Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

22

Jedan od najskladnijih parova naše javne scene zavoleo se na prvi pogled, a izvor blizak Teodosićima opisao je jednom prilikom njihovo upoznavanje kao "svojevrsnu prevaru".

 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Otkad se pročulo da je srpski košarkaški reprezentativac u vezi s glumicom Jelisavetom Orašanin, poznati par je često u centru pažnje medija. Od tada je prošlo nekoliko godina, a Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su se u međuvremenu venčali i dobili dvoje dece — ćerku Petru i sina Bogdana.

 

Par, koji svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti, ne objavljuje često zajedničke fotografije i ne pojavljuje se zajedno na javnim događajima, ali u svakoj prilici u kojoj ih vidimo zajedno oni izgledaju zaljubljeno do ušiju.
Mnogi njihovi obožavaoci se pitaju kako je uopšte došlo do prvog susreta, budući da je Teodosić u to vreme nastupao u Rusiji i retko je boravio u našoj zemlji.

 


Kao da je znao da je Jelisaveta žena njegovog života, košarkaš je navodno tražio da se upozna s glumicom.

 

1 / 5 Foto: Instagram, Printscreen


On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji — izjavio je svojevremeno za "Puls" dobro obavešten izvor i nazvao njihovo upoznavanje "svojevrsnom prevarom".


Ispostavilo se da su njih dvoje idealni jedno za drugo, a Milošu se navodno posebno dopala jedna stvar...

 

Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor.

 

 

makonda-tracker