hrabar čovek

U teškim životnim okolnostima bio je uz nju: Maji Žeželj je suprug najveća podrška i motivacija

0

On je uz voditeljku bio u najtežim trenucima i verovao da će će izvući onda kada joj je zdravstveno stanje bilo najugroženije. 

foto: Dragana Udovičić Za Kurir
foto: Dragana Udovičić Za Kurir

Voditeljka i novinarka Maja Žeželj pre nekoliko godina doživela je jednu neprijatnu situaciju, a to je da joj je na poslu pozlilo i da joj je dijagnostikova težak oblik sepse. 

 

Ni lekari nisu verovali da će preživeti, ali se voditeljka izvukla iz ovakve situacije. Tokom ovog period uz nju je bio njen suprug marketinški stručnjak Ivan Stanković koji joj je davao veliku podršku i brinuo o njihovoj deci. 

 

 

Nakon što je pala u komu lekari su mi rekli da ako pregura noć, ima dva ili tri odsto šanse da preživi — prisetio se ovaj poznati marketinški stručnjak i voditelj emisije "Šta sam tebi i ko sam sebi".


Najteže mi je bilo zbog dece, jer su bili jako mali. Objasnio sam im je da je mama u bolnici i sve vreme sam se pripremao za taj najgori scenario. Kad god bih dolazio u bolnicu prvo bih otišao do lekara koji obično nisu imali pozitivne procene, a onda bih otišao u svoja kola da se isplačem. Tek nakon toga bih ušao kod nje u sobu da je obiđem — rekao je on.

 

Ivan nikada nije gubio nadu i prisetio se kako je stalno za Majino stanje pitao doktore. 

 

Sećam se da sam stalno pitao doktore, da li ima neka nada najmanja, neka zelena grančica, na šta su oni uglavnom ćutali. Ali nikad neću zaboraviti trenutak kad sam došao jednog jutra i kad mi je doktorka rekla: “Ivane, imamo jednu zelenu grančicu”. I tada sam otišao u kola da se isplačem, ali taj put od sreće — ispričao je.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

makonda-tracker