preživela najteži oblik sepse

BILA JE NA IVICI SMRTI, LEKARI SU SE DVA MESECA BORILI ZA NJEN ŽIVOT: Iz dramatične borbe naša voditeljka srećom je izašla kao POBEDNIK, a evo šta danas kaže o NAJTEŽEM PERIODU

2

Voditeljka Maja Žeželj je pre devet godina kolabirala na radnom mestu, a zbog teškog oblika sepse pala je u komu u kojoj je bila više od dva meseca.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ubrzo nakon oporavka Maja se vratila u studio i nastavila tamo gde ju je bolest zaustavila, a sada je nakon toliko godina progovorila o zdravstvenom problemu koji ju je izenada zadesio.

 

- Najnormalnije živela, radila sam to veče i odjednom sam počela da se tresem, nakon čega sam dobila temperaturu. Pre toga nisam imala operaciju, nisam bila bolesna, nisam imala upalu pluća, znači apsolutno ničega nije bilo pre toga - rekla je voditeljka.

 

- Sve se dogodilo malo pre početka Dnevnika i sve se okrenulo za minut! Nije bilo vremena da pozovemo nekoga da me zameni, pa sam ušla u studio. Doneli su mi vruću vodu, da me greje, jer sam se tresla. Nisam kolabirala, nisam se ni srušila, uspela sam da završim Dnevnik i otišla kući - objasnila je ranije Maja za domaće medije.

 

Tokom noći borila se sa visokom temperaturom, te se ujutru uputila u Urgentni centar i to, kako je sama objasnila, u potpuno svesnom stanju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker