USPEŠNA žena!

Vujadin i Mirka pune novinske stupce a malo je poznato čime se fudbalerova MAJKA BAVILA NEKADA! (FOTO)

1

I dok javnost neprestano bruji o Vujadinu i njegovoj nevečanoj suprugi Mirki Vasiljević amao ko zna čime se bavila njegova majka nekada. 

vujadin i mirka
vujadin i mirkafoto: Marina Lopičić

I dok javnost neprestano bruji o Vujadinu i njegovoj nevečanoj suprugi Mirki Vasiljević, nešto starija publika zna da je Vujadinova majka i supruga čuvenog Dušana Savića, poznata novinarka i TV voditeljka Marina Rajević.

 

Marina je oduvek važila za damu sa stilom i pametnu, samosvesnu i obrazovanu ženu koja je život posvetila novinarskoj karijeri i brigi o suprugu i sinovima.

 

Devedesetih godina aktivno je uređivala i vodila emisiju "Dok anđeli spavaju" u okviru koje je uspela da ugosti neke od najeminentnijih ličnosti tadašnje SFRJ. Ona je razgovore koje je vodila u ovoj kultnoj emisiji pretočila i u seriju knjiga.

 

marina rejević
marina rejevićfoto: Luka Šarac,

Proslavljenog fudbalera Dušana Savića pre 36 godina, koga je pratila po svetu dok je gradio uspešnu internacionalnu karijeru. Imaju dva sina - pomenutog Vujadina i tri godine starijeg Uroša.

 

 

Ona je i baka četvoro unučadi, a u više navrata isticala je da nema većeg bogatstva u životu od harmonične i složne porodice. Ona je otkrila i da je tajna njenog srećnog braka dugog tri i po decenije spremnost da se žrtvuje za partnera, i raste zajedno sa njim.

 

Budnost nad bićem koje volimo. Posvećenost, spremnost na žrtvu. Želja da svaki trenutak zajedničkog života bude radost. Ogledanje u njegovim, odnosno njenim očima. Voleti partnera onakvog kakav jeste. Sazrevanje jedno uz drugo. Slične težnje i potrebe - odgovorila je jednom prilikom na pitanje šta je ključ dobrog odnosa za magazin "Story".

 

 

makonda-tracker