iskreno o svemu

Dule Savić otvoreno o porodici i velikim uspesima: Miloš Crnjanski je bio moj veliki obožavalac

0


Velika legenda srpskog fudbala retko govori za medije a ovoga puta Aleksandri Simić pričao je o svojoj porodici iz koje potiče i Ubu, o svojim strepnjama kada je aktivno igrao fudbal, o prvom susretu sa suprugom Marinom i koliko se raspitivao dok se nije usudio da je pozove na prvi sastanak.

foto: Promo
foto: Promo

Dušan Savić govori i o uspesima svog sina Vujadina, koliko se skrivao da mu novinari i zli jezici ne bi naneli štetu zbog uspešnog oca ali otkriva i ko je tvrdoglaviji od njih dvojice.

 

Veliki fudbaler govori koliko i danas sa poslednjim atomom snage, ponekad kada je umoran, ipak poštuje ljude koji ga vole i slika se sa njima baš kako su njegovi idoli to nekada njemu činili. Autorki otkriva i neke detalje i koincidencije života za koje nismo znali, među kojima je i činjenica da je imao tu čast da je Miloš Crnjanski bio njegov veliki obožavalac.

 

Aleksandra Simić uručila mu je i jedan poseban poklon, a o čemu je reč otkrićete danas od 19h na tv Naša ili u repriznim terminima sutra od 17h i u ponedeljak od 23h.

makonda-tracker