blista

Buduća mama pokazala SAVRŠEN STAS: Katarina Grujić pokazala trudnički stomačić u osmom mesecu

0

Popularna pevačica Katarina Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nakon venčanja bave se pripremama za rođenje prinove, a paparaci su ih uhvatili tokom razgledanja potrepština za bebu, pa smo prvi put imali priliku da vidimo pevačinin stomak u prvom planu

foto: Instagram
foto: Instagram

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić i pevačica Katarina Grujić više ne kriju da će postati roditelji!

 

Nakon tajnog i vrlo romantičnog venčanja, par se fokusirao na opremanje zajedničkog doma i pripreme za dolazak njihovog prvog deteta na svet, a kako se Katarina ne pojavljuje u javnosti nemamo priliku da vidimo kako izgleda u drugom stanju.


Ipak, par nije uspeo da umakne paparacima, pa su tako u dva navrata uhvaćeni prilikom kupovine, ali i razgledanja sitnica za bebu. I Marko i Kaća bili su u sportskom izdanju, a lepa pevačica je nosila bodi u boji kože koji joj greje stomačić i kratak duks, koje je kombinovala s trenerkom i belim patikama. U drugoj prilici, ona je izgledala vrlo ležerno u helankama i beloj majičici.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Kako tvrde mediji, pevačica je trenutno u osmom mesecu trudnoće, a nedavno je saopštila da je sa suprugom odlučila da ćerku nazove Katja.
 

 

makonda-tracker