jasna je

Jednom fotografijom je stavila tačku na spekulacije: Nevena Božović se oglasila posle navoda da se rastala od supruga

1

Već neko vreme u medijima se polemiše da li se pevačica rastala od pilota. Sva nagađanja je "podgrejalo" to što je ona delila često fotografije sa ćerkicom iz Beograda, a ne iz Budve gde živi sa svojim mužem. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Već neko vreme se po medijima spekuliše da se pevačica Nevena Božović navodno rastala od supruga Nikole Ivanovića, sa kojim je nedavno dobilaa ćerku Aniku.

 

Ona je ovog puta odlučila da na takve glasine stavi tečku i jednim gestom demantuje sve priče koje su je pratile poslednje vreme. 

 

Sve je "zavrtelo" jer je pevačica objavljivala fotografije sa ćerkicom, ali iz Beograda, pri čemu su svi posumnjali da je napustila Budvu i vratila se nazad za Srbiju. 

 

Međutim, ona je sada objavila fotografiju ćerkice i muža koji je drži u naručju i tom prilikom jasno napisala:

 

Moj svet - istakla je Nevena, čime je čini se htela da stavi tačku na sve spekulacije o njenom odnosu sa pilotom. 

 

Podsetimo da je pevačica i pre no što se udala, provodila dosta vremena u Budvi gde boravi sa svojim suprugom Nikolom Ivanovićem. 

 

—I pre nego što sam se udala, znala sam da u Budvi svake godine provedem tri ili četiri meseca, i leti i zimi. Imam tamo mnogo prijatelja i prija mi manji grad. Moj posao je često veoma naporan, stalna snimanja, mnogo obaveza, mediji i umorim se. U Budvi imam vremena da stvaram, da pišem, tamo imam inspiraciju jer imam vremena i mnogo je mirniji život u manjem gradu – rekla je svojevremeno Nevena u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

 

makonda-tracker