predivno

Buđenje uz MORSKE TALASE: Pogled iz doma Nevene Božović pravi je MALI RAJ (FOTO)

4

Lepa i talentovana Nevena Božović nakon porođaja vreme provodi u Budvi, kraj supruga Nikole i ćerkice Anke, a njihov dom s pogledom na more jeste prava mala oaza uživanja.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica i srpska evrovizijska predstavnica Nevena Božović već par godina uživa u svojoj ljubavnoj bajci na relaciji Beograd-Budva. Lepa pop pevačica se pre dve godine udala za crnogorskog pilota i biznismena Nikolu Ivanovića, a i dalje se pamti njihovo venčanje.

 

 

Šuškalo se da je Nevena venčanicu iz bajke platila pet hiljada evra, a romantična atmosfera na primorju bila je idealna za momenat zavetovanja na večnu ljubav.

 

 

Nevena i Nikola nedavno su postali roditelji devojčice koju su nazvali Anka. Malena Anka njihovo je prvo dete, a Nevenine fotografije iz šetnji sa bebom neretko možemo videti na Instagramu.  

 

Pogledajte nove Nevenine fotografije:

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Dok je dobro poznato da par živi u Budvi, malo toga se zna o detaljima njihovog neobičnog doma. Kako mediji prenose, Ivanovići stanuju u apartmanu u jednom hotelu, a iako ovo nije tipičan dom, njima je izuzetno komforan.

 

 Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama ― preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja, piše Story.

 

 

Nikola je svoj momački apartman pretvorio u porodični kutak, a posebno mesto u njihovom domu zauzima klavir na kome Nevena svira i komponuje. 

 

Pogled iz njihovom doma na more i marinu je spektakularan. Zamislite jutra sa zvucima morskih talasa!

 

 

I pre nego što sam se udala, znala sam da u Budvi svake godine provedem tri ili četiri meseca, i leti i zimi. Imam tamo mnogo prijatelja i prija mi manji grad. Moj posao je često veoma naporan, stalna snimanja, mnogo obaveza, mediji i umorim se. U Budvi imam vremena da stvaram, da pišem, tamo imam inspiraciju jer imam vremena i mnogo je mirniji život u manjem gradu ― ispričala je Nevena jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker