porodična idila

Prva krsna slava u novom domu: Luna Đogani i Marko Miljković otvorili vrata stana na Bežanijskoj kosi

54

Poznati par obeležio je porodičnu slavu u krugu najbližih, prvi put pod krovom zajedničkog stana

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Učesnici rijalitija Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su postali ponosni vlasnici stana u Beogradu, a pisalo se da su za nekretninu koja se prostire na 80 kvadratnih metara potrošili 160.000 evra.


Dok su čekali da im stigne nameštaj rađen po meri, otkrili su kako izgleda njihov životni prostor i kako su uredili dečiju sobu u kojoj će uživati njihova nedavno rođena ćerka Mia. Sada su pokazali i kako izgleda trpezarija, u kojoj su u krugu najbližih obeležili krsnu slavu.


Par je proslavio Svetog Alimpija, a s njima su ručali Lunin otac Gagi Đogani i Markov otac. Upravo je poznati denser podelio prelep porodični portret za koji je pozirao s prijateljem, držeći u naručju bebu, uz opis "Dede s unukom".

 

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Instagram

Luna je podelila i fotografiju slavske trpeze, pokazavši s ukusom uređen enterijer, kojim dominiraju ravne i oštre linije, a ključni komad je elegantan i moderan trpezarijski stakleno-drveni sto.


Srećna nam slava! U novom domu... Hvala ti, Bože ― napisala je ona.

 

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Instagram

Ni Marko nije zaboravio na verne pratioce koji prate svakodnevicu ove male porodice, pa je podelio fotografiju s porodičnog okupljanja.
 

Marko Miljković, Luna Đogani, Gagi Đogani
foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker