na jednom je drugima zavidela

"U BRATU NIKAD NISAM IMALA DRUGARA..." Emina Jahović otkrila INTIMNE I NEPOZNATE detalje o Mirsadu i porodičnim odnosima

0

Emina Jahović odlučila je da progovori o odnosu sa bratom Mirsadom Turkčanom, nekadašnjim košarkašem koji je doživeo popularnost u Turskoj, ali i velike uspehe u Americi.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

"U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji tada", započela je priču Jahovićeva.

 

"Mirsad je morao da sazri pre, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad imamo sve troje decu, sad smo počeli da se družimo. Pazi, tek sada", dodala je Emina.

 

"Uvek sam zavidela ljudima koji se druže sa braćom i sestrama, kod nas se to nikad nije dešavalo", zaključila je ona za "Glamur Specijal".

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker