lepe vesti

Stigle rode u dom turskog glumačkog para: Porodila se Šeherezada — Berguzar Korel na svet donela devojčicu

0

Ona je za svoju trudnoću saznala na snimanju jedne serije, kada je objavila da zbog toga mora da prekine snimanje, pošto njen lik ne može da iznese takvu promenu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Turska glumica Berguzar Korel  koja je simpatije domaće javnosti dobila zbog uloge Šeherzade u seriji "1001 noć" jutros se porodila i na svet donela devojčicu Lejlu

 

 

Interesantna stvar jeste da je ime za svoju ćerkicu glumica smislila još dok je bila trudna sa drugim detetom, ali se tada ispostavilo da će na svet doneti dečaka. 

 

O ovoj divnoj vesti još se roditelji nisu oglašavali, kako prenose turski mediji. 

 

Glumica i njen partner Halit Ergenc, koji se još proslavio i u uliozi Sulejmana Veličanstvenog, u braku su od 2009. godine, a pored novorođene Lejle, imaju sinove Alija i Hana. Zanimljivo je i to da je Korelova za trću trudnoću saznala tokom snimanja serije "Knali Yayi".

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

— Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji Knali Yayi saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik -napisala je tada glumica na društvenim mrežama.

 

makonda-tracker