PRESREĆNI SU

UMESTO RAZVODA, STIŽE TREĆA BEBA: Čuvena Šeherezada je u drugom STANJU, sva snimanja su otkazana! (FOTO)

0

Glumica Berguzar Korel je divne vesti podelila sa publikom na Instagramu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa turska glumica Berguzar Korel, koju je publika zavolela u hit seriji "Hiljadu i jedna noć", sa publikom je podelila srećne vesti da je u drugom stanju. Sa kolegom  Halitom Ergenčom očekuje treće dete, što ih neizmerno raduje.

 

Iako se mesecima spekulisalo o njihovom razvodu, te informacije nisu tačne, a njihov odnos je bolji neko ikad. Kada je saznala divnu vest, otkazala je sva televizijska snimanja, kako bi se posvetila sebi i trudnoći.

 

"Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji "Knali Yayi" saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste" - napisala je glumica, pa dodala:

 

 

"Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Alah podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite."

 

Budućim roditeljima čestitke pristižu sa svih strana sveta, a oni su zahvalni na pažnji.

 

 

 

makonda-tracker