porodica na okupu

Od MAJKE je nasledila harizmu i specifične crte lica: Upoznajte Doroti Stoun koja je ušla u devetu deceniju (FOTO)

0

Glumica uspehe svetskih razmera ne bi postigla da nije imala podršku porodice, a naročito majke Doroti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena svetska glumica Šeron Stoun inspiriše svojom energijom i neprikosnovenom lepotom u sedmoj deceniji, a za to je zaslužna genetika, verovali ili ne! 

 

Glumica je neretko isticala da na njenom meniju ne postoje specijalne namirnice koje su tajna vitke linije ali to nadomešćuje fizičkim aktivnostima, a to je naučila od svoje majke Doroti koja je čitavog života bila sinonim za prefinjenost, prirodnu lepotu i harizmatičnost.

 

Šeron sve slobodno vreme provodi u Los Anđelesu sa sinovima Roanom, Kvinom i Lerdom ali i majkom koja se nedavno preselila u njen raskošni dom, s obzirom na to da je ostala bez supruga Džozefa, s kojim je stanovala u Midvilu, gradiću u Pensilvaniji.

 

Putem društevnih mreža Stounova je pokazala svoju najveću podršku i motivaciju, a mnogi su joj poručili da neodoljivo podseća na ljupku Doroti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Da su majka i ćerka održale poverenje i iskren odnos govori i činjenica da je upravo Doroti prva pročitala primerak Šeroninih memoara "The Beauty of Living Twice".

 

Podsetimo, glumica je pre nešto više od dva meseca doživela porodičnu tragediju nakon što je izgubila jedanaestomesečnog bratanca Rivera koji je preminuo nakon što su mu otkazali organi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker