Prabakina slika i prilika

Najmlađa i NAJSLAĐA PRINCEZA očarala svet: Kejt Midlton i princ Vilijam podelili predivnu fotografiju princeze Šarlot

2

Jedna od najpopularnijih članica britanske kraljevske porodice retko se pojavljuje u javnosti od početka pandemije, pa fanovi vojvode i vojvotkinje od Kembridža jedva čekaju da je vide

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Deca princa Vilijama i Kejt Midlton obično ostaju kod kuće otkad je počela pandemija virusa korona, pa uglavnom imamo priliku da ih viđamo samo na zvaničnim profilima vojvode i vojvotkinje od Kembridža na društvenim mrežama.


Najnovija je jednostavno očaravajuća: na njoj vidimo malenu princezu Šarlot (6) kako drži admirala, crveno-crnog leptira. Ona se nalazi u blizini Anmer hola, porodičnog imanja u Norfolku, i to u cvetnom polju, a fotografija je za kratko vreme prikupila više od 800.000 lajkova.

 

Mnogi primećuju da Šarlot, što je starija, sve više liči na svoju prabaku kraljicu Elizabetu II.

 


Par je podelio ovu fotografiju u okviru inicijative "Spasite leptirove" i istraživanju pod nazivom "Veliko brojanje leptirova", u kom učestvuje čitavo stanovništvo Velike Britanije, koje ima zadatak da prebroji ove insekte u svojoj okolini. Tokom tri nedelje građani koji su uzeli učešće u ovom projektu po 15 minuta dnevno provešće posmatrajući leptirove i potom uneti svoja zapažanja u aplikaciju Big Butterfly Count.

 

 

makonda-tracker