(FOTO)

KO JOŠ NE BI HTEO OVAKAV KAPUT U SVOM ORMARU? Brižit Makron besprekorno odevena za 200. godišnjicu Napoleonove smrti

0

Francuski predsednik Emanuel Makron i prva dama, njegova supruga Brižit, prisustvovali su obeležavanju dvestote godišnjice smrti Napoleona Bonapartea u katedrali Sen Luj.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Obeležavanje ovog datuma i komemoracija povodom smrti francuskog osvajača koji je umro na ostrvu Sveta Jelena podstaklo je brojne oprečne komentare i kontroverze, s obzirom na to da ima onih koji period njegove vladavine smatraju mračnijim delom istorije.

 

Ipak, svakako da je autfit francuske prve dame bio u skladu sa ovom situacijom,

 

Proverena modna formula Brižit Makron i ovog puta je bila efektna: bezvremenski komadi uklopljeni su tako da je njena kombinacija primer stila.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ova plavuša odabrala je model kaputa kakav bi mnoge dame zasigurno volele da imaju u svom ormaru. U pitanju je kaput u nijansi kraljevskoplave, sa kariranim uzrokom i detaljima u vidu zlatne dugmadi.

 

Sve je ukombinovala sa uskim crnim pantalonama i uvek prigodnim crnim salonkama sa visokom potpeticom, ali i mini-torbom od crne kože.

 

Elegantan stajling nešto je čega se Brižit uvek pridržava bez greške, a jednostavne linije, odsustvo suvišnih detalja i klasični komadi čine da ona uvek izgleda odlično.

 

 

 

makonda-tracker