napustio nas je pre 7 meseci

DELILA je Đoleta s mnogo, mnogo ljudi: Jovana Balašević prepričala topao i dirljiv trenutak iz detinjstva

0

Glumica i ćerka slavnog kantautora Đorđa Balaševića, koji nas je napustio pre sedam meseci, iskreno je pričala o tome koja joj se uspomena vrzma po mislima dok se priseća prošlosti

foto: Dragan Kadić, Youtube Printscreen
foto: Dragan Kadić, Youtube Printscreen

Ćerka pevača, tekstopisca i kompozitora Đorđa Balaševića i poznata glumica Jovana Balašević ističe da i dalje, sedam meseci nakon očeve smrti, ne može da, kako kaže, "nadraste" detinjasti osećaj koji je prvi put podelila sa svetom kada je imala devet godina.


Prisećajući se svih uspomena, intenzivno proteklih sedam meseci, i dalje ne mogu nadrasti svoje čiste, detinje osećaje o kojima sam u jednom intervjuu, kao devetogodišnja devojčica, na pitanje novinara kako doživljavam svog tatu, odgovorila: "Najviše volim tatu kao tatu, jer kad bi izašli iz kuće osećala bih da ga delim sa svim onim ljudima, prolaznicima koji bi mu prilazili" ― istakla je ona za Noizz.

 

Đorđe Balašević
foto: M. M./ATAImages

Jovana je istakla da nedelje uglavnom provodi porodično, na svim Novosađanima koji su voleli svog Đoleta dobro poznatom mestu...


Nedelju obično provodim u porodičnoj kući u Ulici Jovana Cvijića, sa našim ćerkama Simonom (8) i Petrom (5), i mojim Sašom… Odlazimo kod baka Olje na Planetu Dvorište 2, gde posle ručka, u bašti zavrtimo svi odreda "hula-hop" , i baka Olja, tetka Jelena, Nikolina, zacenjujući se od smeha dok Simoni ispunjavamo želje, a koja je na svoju baku, ne samo likom nego i kolovođa po nestašlucima u nameri da i muški deo porodice zavrti "hula-hop"! ― ispričala je Jovana.

 

 

makonda-tracker