divno!

Prelepa Dženifer je — TRUDNA: Glumica koju obožavamo ima najlepše vesti

1

Prinova stiže u dom slavne glumice Dženifer Lorens!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oskarovka Dženifer Lorens je trudna!

 

Glumica i njen suprug Kuk Maruni čekaju prvo dete. 

 

Zvezda "Igra gladi" (31) udala se za 37-godišnjeg vlasnika galerije pre dve godine. Pre njega je bila u vezi s rediteljem Darenom Aronofskim, a šuška se i da se zabavljala sa princem Harijem.

 

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova, a Njujorčani ih često mogu videti na ulicama grada dok šetaju ili su u nabavci. Kuk i Dženifer nose i usklađene autfite, tako da su definitivno jedan od parova koji čuvaju ljubav i sve zajedničko vreme provode zajedno.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Njihovom venčanju je prisustvovao veliki broj holivudskih zvezda, a najveću pažnju je privukla mama sestara Kardašijan, Kris Džener, glumica Ema Stoun, kao i Sijena Miler.

 

Njih dvoje upoznala je Lora Simson, najbolja prijateljica Dženifer Lorens, i u vezi su bili 8 meseci pre nego što su se verili.

 

 Bio je to veliki kamen. Izgledalo je da slave nešto slave i ljudi su počeli da pričaju o tome. Prsten je bio veoma primetan. Sedeli su u uglu. Ona je nosila slatku malu crnu haljinu sa belim tufnicama — rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

 

 

makonda-tracker