čarobno!

POGLED S 30. SPRATA I ENTERIJER IZ MAŠTE: Lepa glumica nakon udaje prodaje stan za kojim uzdiše ceo Njujork

0

Postoji li lepši način da se uživa u čarima Velike jabuke od pogleda s vrha nekog od njujorških nebodera?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oskarovka Dženifer Lorens (29) nedavno se zaklela na večnu ljubav galeristi Kuku Maroniju i započela zajednički život s njim, zbog čega je odlučila da proda svoj luksuzni penthaus na vrhu zgrade od 30 spratova.

 

Kako pišu američki mediji, u pitanju je stan od 378 kvadratnih metara, koji će Dženifer prodati po ceni nižoj od one za koju ga je kupila: "svega" 14,25 miliona dolara.

 

 

Njen donedavni dom sastoji se od tri spavaće sobe i četiri i po kupatila, a krase ga prozori koji se pružaju od poda do plafona i omogućavaju jedan od najlepših pogleda u Njujorku.

 

Ono što ovaj stan čini posebnim svakako je donja terasa dugačka 18 metara na kojoj se nalazi nekoliko prostora za uživanje, dok je terasa na spratu dugačka 20 metara, skupoceni roštilj-aparat i luksuzni kamin.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Ipak, jedan ovakav penthaus nije poseban samo zbog nestvarnog pogleda i beskrajnih mogućnosti koje pružaju dugačke terase. Jednako je glamurozan i unutrašnji deo, u kojem se izdvaja bela kuhinja od rezbarenog mermera, a zanimljivo je da je Dženifer pored nje imala posebnu sobu za, verovali ili ne, doručak. Koliko je hrana bila važan deo ovog domaćinstva pokazuje i to što je dnevna soba spojena s trpezarijom, a tu je i sto za bilijar, dok je sto za stoni tenis na terasi.

 

Ono u šta svi žele da zavire kada je reč o Dženifer Lorens svakako je garderober, a glumica je u ovom stanu imala dva tzv. walk-in ormana — sobe modifikovane za odlaganje odeće. Oni su deo glavne spavaće sobe, koja ima i svoj izlaz na jednu od terasa, kao i poseban mermerni sto za šminkanje.
Malo ko bi se odrekao ovakvog stana, ali sigurni smo da će Dženifer i njen dragi sebi obezbediti jednako udoban i luksuzan dom.

 

 

makonda-tracker