uspešna žena

"NAJVAŽNIJE MI JE DA ZNAM DA SAM DOBRA MAMA": Branka Katić iskreno o porodici i povratku u Beograd!

0

Publika bi volela da je češće gleda pred kamerom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Branka Katić uvek se obraduje kada dolazi za Beograd, a publika obožava sve njene uloge, koje su postale kultne, 

 

Ona je sada iskreno govorila o karijeri, životu i planovima.

 

Uspeh, slavu, veliko ime, značajna ostvarenja u inostranstvu, nagrade, trajanje, ugled, ljubav publike i poštovanje kolega imate. Šta je mnogo važnije od toga, bez čega sve to ne bi bilo toliko važno?

 

"Meni lično je najvažnije da znam da sam bila dobra mama i dobar drug. U svom poslu mnogo više volim proces stvaranja i rada na bilo kom projektu nego bilo kakve promocije. Publicitet je sav na površini, dok kroz taj proces stvaranja učite o sebi i drugima, i imate šansu da postanete bolja verzija sebe samog."

 

Šta uvek iznova donosi povratak u Beograd, a šta povratak sebi? Kakve slike, kakve emocije, kakve uspomene i priče, kakvu vas?

 

"Povratak u Beograd je uvek povratak kući. To je grad čije ulice volim, beogradski asfalt je mesto na kom se stvarno osećam kao svoj na svome. Imam beskrajno mnogo ljubavi za prijatelje koji žive ovde, kao i za kolege, jer mislim da smo izuzetno talentovani i zaigrani u svojoj strasti prema životu i našoj profesiji."

 

Branka Katić
foto: Profimedia

Šta uvek nosite u koferu svog srca i iz njega darujete?

 

"U koferu svog srca uvek nosim zahvalnost na svemu, blagost i ljubav za mile i drage."

 

Koju reč ćete izgovoriti u sebi, u ponoć, ove novogodišnje noći, a koju misao i emociju poslati ljudima?

 

"U ponoć, ove novogodišnje noći, svima ću poželeti dobro zdravlje i puno ljubavi. Uvek verujem da gde ima ljubavi, sve bude bolje."

 

 

 

makonda-tracker