žena koja ne greši

Bez ove haljine NEMA trendi leta: Kraljica Leticija pozdravila španskog olimpijca u predivnoj kombinaciji za svaki dan

2

Španska kraljevska porodica susrela se tokom uživanja u čarima Majorke s lokalnim sportistom koji se upravo vratio iz Tokija, gde je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI, kraljica Leticija i princeze Leonor i Sofija bili su gosti Kraljevskog nautičkog kluba u Palmi, gde su na osvajanju medalje čestitali Hoanu Kardoni, jedriličaru koji je za španski tim na Olimpijskim igrama osvojio bronzu.


S obzirom na priliku, španska kraljica odlučila se za morski stil, koji je postigla vrlo efektnim navy komadom — prugastom haljinom s bretelama čiji gornji deo prati liniju tela, dok tanak pojas naglašava struk, odakle haljina pada u obliku maksi suknje. U pitanju je model koji potpisuje dizajnerka Marija de la Orden i za koju je potrebno izdvojiti oko 150 evra, a kombinovala ga je s krem espadrilama.

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako je poznata po nošenju vrlo sićušnih minđuša, Leticija je ovog puta odabrala alke, a tu je i njen zaštitni znak: zlatni prsten Karen Holam, dok je torba bila izuzetno suptilna — bela pismo-tašna.

 

makonda-tracker