šta vi mislite?

Svet ga obožava, ali to njima ne znači NIŠTA: Met Dejmon otkrio NAIZGLED SMEŠNU, a pomalo BOLNU istinu o svojim ćerkama

0

Met Dejmon i njegova partnerka Lusijana odgajaju četiri ćerke, a glumac se požalio da devojke, prosto, ne interesuje ono što njihov tata radi — i od čega zarađuje milione!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako skoro da nema osobe na svetu koja nije čula za ime Meta Dejmona, slavni glumac se požalio da njegova ćerka ne voli i ne gleda njegova ostvarenja. Štaviše, ona mu se čak i podsmeva!

 

Dejmon sa suprugom Lusijanom Baroso ima tri ćerke, Isabelu, Điju i Stelu, kao i pastorku Aleksi, a 15-godišnja Isabela nije zainteresovana za tatine slavne filmove, čak ni za one kultne, kao što je Dobri Vil Hanting.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Oskarovac je gostovao u emisiji Sunday Morning i tu je govorio o ovoj simpatičnoj porodičnoj situaciji. On je otkrio da njegova ćerka "odbija da ga gleda".

 

 Ne želi da gleda nijedan moj film za koji lično mislim da je dobar. Jednom prilikom mi je rekla: 'Sećaš li se onog svog filma 'The Wall'?', pa sam je ispravio i rekao da se zove 'The Great Wall', a ona mi je odgovorila kako ne postoji ništa dobro u njemu — ispričao je Dejmon.

 

Dejmon je priznao da i ostale ćerke slično reaguju na njegove filmove, posebno na Dobrog Vila Hantinga.

 

— Pokušao sam da ih podstaknem da gledaju Dobrog Vila Hantinga, jer ga je napisao tata i njihov ujka Ben, ali bezuspešno — ispričao je i dodao da ih je jedino zainteresovao film Marsovac, i to samo zato što su ga gledali i njihovi drugari iz škole.

 

Još su jedino odgledale film Ford v Ferari, pošto su bile na svečanoj premijeri.

 

 

makonda-tracker