presrećni

Roze haljinica, širok osmeh i RUKA U RELJINOJ RUCI: Nikolija s bebom izašla iz porodilišta (FOTO)

0

Reperka i pevačica stiže kući nakon što je na svet donela drugo dete

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je skrivala čitavu trudnoću od medija, muzička zvezda Nikolija Jovanović i njen partner Relja Popović ponosno su potvrdili glasine da se reperka i pevačica porodila pre nekoliko dana.


Ponosni roditelji male Ree dobili su još jednu ćerkicu, a danas je srećni tata Relja došao u beogradsko porodilište "Narodni front" po mamu i bebu. Nikolija je izgledala presrećno i uzbuđeno što se uputila kući, a za izlazak iz bolnice je odabrala udobnu letnju haljinu roze boje i crne papuče i nije skrivala stomačić koji joj je ostao od trudnoće.


Iako u drugom stanju nije želela da se oglašava za medije, sada se obratila okupljenim novinarima.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Savršeno je protekao porođaj. Nećemo da vam otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je savršeno, mnogo sam srećna. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo — rekla je Nikolija.


Relja je, inače, otkrio da je prisustvovao prvom Nikolijinom porođaju, što sada nije bilo moguće, kao i da je malo bio zabrinut, ali je znao da će sve proteći kako treba. On je istakao da je i prošli put radio sve što je bilo potrebno u nezi bebe, pa će tako biti i ovog puta.


Par se poljubio, uhvatio za ruke i uputio veselo kući, dok je Relja čvrsto držao nosiljku u kojoj je pokrivena belo-roze pelenicom spavala nova članica njihove porodice.

 

Čestitamo još jednom!

 

 

makonda-tracker