DESETINE HILJADA LAJKOVA

"TVOJ STIL MOGU SAMO DA SANJAJU!" Nikolija Jovanović retko se oglašava na Instagramu, ali to uvek bude uz MODNI PRASAK!

0

Pevačica i reperka u poslednje vreme nije toliko aktivna na društvenim mrežama kao ranije, ali svaki put kad se oglasi njeni obožavaoci budu oduševljeni

foto: Instagram
foto: Instagram

Nedavno su domaći mediji pisali da je muzička zvezda Nikolija Jovanović u drugom stanju, što ni ona ni njena majka Vesna Zmijanac nisu želele da komentarišu. Ni Nikolijin životni partner Relja Popović je tokom gostovanja u emisiji "Ami Dži šou" nije želeo da govori na ovu temu.


S obzirom na to da vidim da se to u medijima piše već neko vreme, mi se na tu temu nismo oglašavali i smatram da smo hteli da se oglasimo, bilo da demantujemo ili potvrdimo, mi bi to uradili, s obzirom da nismo, to neću učiniti ni u ovom trenutku — bio je tajanstven reper.


Ne ulazeći u njihovu intimu, koju ovaj par čuva za sebe, zavirili smo u Nikolijin profil na društvenoj mreži Instagram i — oduševljeni smo!

 


Lepa Nikolija ove godine je nešto manje aktivna na ovoj mreži, pa se vrlo retko oglašava, ali svaka njena objava privuče mnogo pažnje. Najnoviju je pevačica i reperka podelila juče, kada je objavila nekoliko fotografija za koje je pozirala u crnoj predimenzioniranoj majici. Lepa Nikolija odlučila se za umerenu šminku u prirodnim tonovima, ručni sat i pomalo futurističke naočare za sunce, a ovaj ležerni look upotpunjen je punđom za svaki dan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)


Za kratko vreme, ove fotografije "lajkovane" su više od 41.000 puta, a pratioci popularne muzičke zvezde uputili su Nikoliji brojne komplimente.


"Tvoj stil mogu samo da sanjaju", "Predivna", "Grmiš", "Savršenstvo je mala reč za tebe"... neki su od komentara njeneih obožavalaca.

 

 

makonda-tracker