uživaju u roditeljstvu

"NIKOLIJA I JA SMO TIM": Relja Popović iskreno o odnosu sa suprugom i vaspitavanju ćerkice Ree

0

Poznati reper Relja Popović priznao je da je uprkos svim lošim i teškim situacijama i vestima sa kojima se suočavamo tokom epidemije, njegova svetla tačka to što je svakog dana sa suprugom Nikolijom i ćerkom.

foto: printscreen k1
foto: printscreen k1

 

- Nema više radnih vikenda pa smo svakog dana zajedno i uživamo. Naša ćerka ima četiri i po godine i nije ni tatina ni mamina, već je svoja. To nam je mnogo važno i želimo da ima slobodu da bude ono što želi. Nikolija i ja smo tim, kod nas nema toga da nešto može kod mame, a nešto kod tate. Sve se dogovaramo i u svemu se slažemo – kazao je Relja u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

 

Relja je pre nedelju dana pokrenuo i svoj brend streetwear garderobe „Made in Balkan“ na kojoj je kako kaže dugo i naporno radio i nada se da će se dopasti i muškarcima i ženama.


Kako je kazao Aleksandri i Bošku, jugonostalgičan je.

 

- Ja sam rođen u Jugoslaviji i ma kako da se ta zemlja i njen naziv menjao s vremenom, ja bih najviše voleo da se ne delimo i da granica nema. Zapravo, osim tih birokratskih procedura na granicama, mi smo u suštini veoma povezani – rekao je popularni reper na K1 televiziji.

 

 

makonda-tracker