pikanterije

"ZNAM DA ZVUČI LUDO, ALI..." Džoni Dep ostao bez 650 MILIONA DOLARA, a NEVEROVATNO je na šta ga je trošio

0

Tokom suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd, isplivali su brojni detalji iz njihovog braka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac Džoni Dep, kako pišu strani mediji, izgubio je 2016. godine neverovatnih 650 miliona dolara! Naime, tokom suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd, isplivali su brojni detalji iz njihovog braka. Svedočeći na sudu, Dep je izjavio da je na 30. suprugin rođendan zakasnio jer je bio na sastanku sa advokatima.

 

"Znam da zvuči ludo, ali za drugi i treći nastavak "Pirata s Kariba" zaradio sam 650 miliona dolara. Svoj bivši menadžment sam otpustio i tada izgubio sav taj novac, ali i mnogo više, jer sam otkrio da moj porez nisu plaćali 17 godina!", otkrio je Dep.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kako je preneo časopis Forbs, Depova imovina se procenjuje na 200 miliona dolara, ali pre nekoliko godina su procurile navodne informacije da je Dep na ivici bankrota... Šta se desilo sa silnim bogatstvom?

 

Kako se pisalo, Dep je mnogo i trošio. Dugo godina je govorio kako želi dostići svog mentora i idola Marlona Branda po mnogo čemu, a jedan od detalja je i to da postane vlasnik ostrva, pa je tako kupino privatno ostrvo na Bahamima za 3 miliona dolara. Plaže je nazvao po svojoj deci, Marlonu Brandu, Hanteru S. Tompsonu i Hitu Ledžeru. Tu se i venčao sa Amber.

 

Mesečno Džoni troši oko 30 hiljada dolara na skupi vino, a miliona daje za umetnička dela, ali i donira bolnicama, jer je jedna od njih život spasila njegovoj ćerki Lili Rouz Dep.

 

 

makonda-tracker