teške odluke

IMA 3 VELIKA RAZLOGA, A NAJVAŽNIJI JE — BEBA Otac Nikole Jokića otkrio zašto mu je košarkaš rekao: TATA, NE MOGU

2

Odluka da košarkaš NBA lige Nikola Jokić neće nastupiti za reprezentaciju Srbije mnoge je iznenadila i rastužila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Branislav Jokić, otac našeg košarkaša Nikole Jokića, napokon je otkrio zbog čega njegov sin ovog leta neće igratii za reprezentaciju. Jokićeva odluka da ne bude deo nacionalnog tima izazvala je veliku pažnju javnosti, ali on ima tri velika razloga zbog kojih se odlučio na ovo.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

REKAO JOJ JE DA MU SE SVIĐA, ODGOVORILA JE — ĆUTANJEM: Evo kako je Nikola Jokić započeo vezu sa ženom svog života

 

 

Odbijao sam mnoge novinare koji su me zvali da pitaju... Moj stav je da mi kao porodica ne pričamo. Ima tri-četiri stvari koje su uticale na njegovu odluku. Klub njemu ne može da zabrani da igra za reprezentaciju, ali isto kaže, ako ikako možeš mesec dana da ne uzimaš loptu u ruke, nemoj da ideš u salu, mesec dana se mentalno i fizički oporavi. On bi već sa morao da bude na pripremama i ne bi ispoštovao jedan deo — rekao je Branislav Jokić u emisiji "Kec na 11" na TV K1.

 

1 / 8 Foto: instagram

 

Drugi deo je mentalno stanje, gde je on meni rekao: "Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu". Kada u glavi nisi spreman, teško ćeš nešto da pružiš na terenu! — dodao je Branislav.

 

Treća velika stvar, najlepša, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne sme da leti avion kasnije, znači moraju da idu ranije.... To su sve te stvari. Neka to razume kako hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo — zaključio je Jokić stariji.

 

 

makonda-tracker