stiže četvrta beba

U PETOM JE MESECU I NE SKIDA OSMEH: Mirka Vasiljević viđena u javnosti prvi put otkad se pročulo da je trudna (FOTO)

4

Mirka Vasiljević je u petom mesecu trudnoće, a planira da se porodi u Beogradu. Sada je uhvaćena kako se sređuje u jednom lokalu u srpskoj prestonici, a izgleda nikad bolje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vasiljevićeva je četvrti put u drugom stanju, a "Paparaco lov" uspeo je da je snimi u trenucima kad se doterivala u salonu za ulepšavanje.

 

Stomak se nazire, dok je tridesetogodišnja glumica pokušala da ne privlači previše pažnje velikim naočarama, maskom na licu i jednostavnom odevnom kombinacijom crne boje.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen


- Mirka je u petom mesecu trudnoće, vest da je u blagoslovenom stanju oduševila je Vujadina i nju. Odavno žele još dece, tako da je ova trudnoća bila planirana, a kad su saznali da će dobiti ćerku, sreći nije bilo kraja. Oduševljenje su podelili samo sa najbližima, hteli su sve da drže u tajnosti dok se ne vrate u Beograd i dok prođu ti prvi meseci blagoslovenog stanja. Mirka svakako planira da se porodi u našoj prestonici, kako bi bila bliže porodici i imala pomoć, a želi i da joj trudnoću vodi doktor kojeg zna i koji joj je vodio prethodne trudnoće - otkrio je nedavno izvor "Blica".

 

 

makonda-tracker