(FOTO)

"ZBOG DECE BIH SVE ŽRTVOVALA, ZA NJIH DIŠEM I ŽIVIM": Seka Aleksić priželjkuje treće dete, a ovako vaspitava naslednike!

5

Pevačica se godinama borila da postane majka, te joj je upravo to iskustvo najvažnija života bitka.

Seka Aleksić
foto: Instagram Printscreen

Harizmatična pevačica Svetlana Seka Aleksić pored zavidne karijere i uloge voditeljke u uzbudljivom kulinarskom šou-programu "Majke&Snajke", stiže da organizuje i sve porodične obaveze, koje joj pričinjavaju zadovoljstvo.

 

Kada je sa naslednicima Jakovom i Jovanom "srce joj je na mestu", a ovako govori o roditeljstvu i tome koliko je zahtevno biti mama.

 

"Kada postanete mama život vam se totalno promeni, gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas, trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose dobru energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do potomstva, sada je hvala bogu situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dečaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu", ističe pevačica.

 

Pevačica priznaje i šta bi svaka majka trebalo da zna o roditeljstvu.

 

"Po mom mišljenju, ključne osobine koje bi morala da poseduje svaka majka su ljubav i nesebično davanje, odatle kreće sve. Trudim se da svojoj porodici pružim bezrezervnu ljubav, mislim da je to divna stvar koju može jedna majka da pruži svojoj porodici", kaže Seka.

 

Seka Aleksić, Veljko Piljikić
foto: Instagram Printscreen

Na pitanje šta današnje žene žrtvuju zbog najvažnijih životnih uloga, Seka je imala spreman odgovor.

 

"Zbog svoje dece bih sve žrtvovala, za njih živim, za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je reč odrastanje moje dece."

 

Aleksićeva je istakla na koji način sa suprugom Veljkom vaspitava sinove.

 

"Uloga roditelja je veoma teška i odgovorna. Svesna sam da od toga kako sada budemo vaspitavali svoju decu zavisi kakvi ljudi će oni postati kasnije. Veljko i ja smo tradicionalni tipovi i trudimo se da tako i odgajamo decu, da im usadimo prave vrednosti. Treba pustiti decu da budu svoja, ali mi smo tu da ih usmerimo.", završava pevačica.

 

 

 

makonda-tracker