ŠTA LI ĆE SE DESITI?

MEGAN I HARIJU SE LOŠE PIŠE: Princ Čarls se sprema za DRASTIČAN POTEZ koji će PROMENITI SVE

7

Kako se šuška, Megan Markl i princu Hariju ne predviđa se bajan naredni period, barem ukoliko se zaista ostvari ono što se nagađa!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kraljevska biografkinja Anđela Levin podelila je sa javnošću da princ Čarls planira da "sreže" troškove kako bi uštedeo novac u korist monarhije, a sva je prilika da Megan i Hari neće više imati prihoda iz te kase.

 

Ona je otkrila da ova Čarlsova odluka ima veliki uticaj na život Harija i Megan, koji žive u Kaliforniji, jer bi se za sve dalje prihode morali pobrinuti sami. Pretpostavlja se da je pitanje trenutka kada će Čarls i Vilijam da utvrde sve detalje kada je budužnost monarhije u pitanju, nakon smrti princa Filipa.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Šuška se da bi među radne članove porodice mogli spadati samo Čarls i Kamila, Vilijam i Ketrin sa decom, a da bi svi ostali mogli da ostanu bez titula.

 

 

Biografkinja tvrdi da Čarls već neko vreme želi da smanji troškove monarhije, ali i da ostali članovi porodice opravdaju novac koji dobijaju.

 

"Sve mi se čini da će to uključivati i odbacivanje Harija i Megan. Taj prošireni deo kraljica je držala na okupu iz sentimentalnih razloga i to zbog svojih godina nije htela menjati, što je razumljivo. On je spreman za promene i mislim da će to i uraditi", rekla je biografkinja Levin.

 

 

makonda-tracker