(FOTO)

ŽENI SE UNUK ŠABANA ŠAULIĆA: Fudbaler i njegova izabranica čekaju BEBU, na red je došla PROSLAVA, a TRUDNICA BLISTA

0

Iako je jako mlad, unuk Šabana Šaulića već važi za jako uspešnog i na poslu, i na ljubavnom planu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Luka Adžić sin je Šabanove ćerke Sanele, a profesionalno se bavi fubalom i igra za belgijski Anderleht. Luku je Šaban često nazivao svojim "ponosom".

 

Ovaj fudbaler, međutim, zauzet je, a njegovo srce osvojila je lepa Aleksandra! Njih dvoje čekaju bebu, a kako prenose mediji, uskoro će se i venčati!

 

Trudna Aleksandra je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je u pitanju proslava povodom predstojećeg venčanja, a blistala je u zelenoj haljini:

 

 

 Na današnji dan je sve počelo, želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te - ushićeno je napisao Luka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

 

Podsetimo, lepe vesti o Aleksandrinoj trudnoći, pre izvesnog vremena, objavila je pevačica Ilda Šaulić, Lukina tetka. Inače, mladi fudbaler i njegova izabranica Aleksandra čekaju devojcicu.

 

— Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka — poručila je presrećna Ilda.

 

 

makonda-tracker